ALOITUSSIVU | HISTORIA | GALLERIA | KUVA-ARKISTO | SUKUSEURA | UKK | LINKKEJÄ

Sukuneuvosto päätti sivuston perustamisesta 4.6.2000 Tampereella pidetyn varsinaisen sukukokouksen yhteydessä järjestetyssä kokouksessa. Kokouksessa päätettiin, että sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa aluksi Arto Tenkanen ja aineiston koostamisessa avustavat sukuneuvoston muut jäsenet mahdollisuuksien mukaan. 

Sivut vietiin julkiseen verkkoon elokuun lopussa muutaman viikon kiireisen valmistelun jälkeen – perusaineiston valmistelussa sukuneuvosto on saanut korvaamatonta apua kunniajäsen Aulis Tenkaselta, jota ilman liikkeelle lähtö ei olisi tapahtunut näin nopeasti. 

Alun perin tarkoitus oli julkaista sivut jonkun sukujäsenen kotisivujen alaisuudessa, mutta koska sivuston sisältösuunnitelmassa mukana olleet tietokantatoiminnot on saatu jo toteutettua, sukuneuvosto järjesti puhelinpalaverin, jossa päätettiin oman toimialuenimen hankkimisesta ja tietokantatoimintoja tukevan palvelun ostamisesta. Toimialuenimeksi päätettiin valita ytimekäs tenkaset.fi ja sivustopalvelut ostettiin alun perin THK-Netistä (mutta tätä nykyä sivusto toimii ulkomaisella palvelimella).

Sivuston tarkoitus

Sukusivuston tarkoituksena on toimia foorumina, jossa esitellään Tenkanen–Tengén suvun historiaa ja jäseniä sekä sukulaisten hengentuotteita paitsi kirjallisen myös kuva- ja ääniaineiston avulla. Tämä aineisto, mukaan lukien sukuluettelo vuoteen 1900 asti, on julkista ja kaikkien sivustolla vierailevien käytettävissä.

Tämän lisäksi sukusivuston tarkoituksena on

Sukuneuvosto lähetti lokakuun alussa sukuseuran jäsenille ja vuoden 1992 sukukirjan tilanneille sivuston avaamisesta kertovan postikortin.

Mitä aineistoa voi toimittaa?

Sivuston pääluokat näkyvät yllä olevassa sinisessä palkissa. Kaikkien näiden osien kehittämisessä tarvitaan sukulaisten apua (miksei myös suvun ulkopuolisten – kaikki kommentit ovat tervetulleita):

Mihin aineiston ja/tai sisältöehdotukset voi toimittaa?

Kenelle tahansa sukuneuvoston jäsenelle – mieluiten suoraan sihteerille, joka vastaa toistaiseksi sivuston teknisestä toteutuksesta:

Tenkanen–Tengén Sukuseura ry.
c/o Arto Tenkanen
Vuorenpeikontie 5 A 112
00820 Helsinki

Sähköisessä muodossa olevan aineiston samaten kuin ehdotukset ja kommentit voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen webmaster@tenkaset.fi.

Kaikki aineisto palautetaan heti kun se on tallennettu digitaaliseen muotoon (digitaalinen aineisto vain, jos erikseen pyydetty).

Sukuneuvosto päättää aineiston julkaisemisesta. Lähetetty aineisto tarkistetaan huolellisesti ennen julkaisemista ja mahdollisista muutoksista sovitaan henkilökohtaisesti aineiston toimittajan kanssa.


Ylläpito: webmaster@tenkaset.fi. Viimeksi päivitetty 15.03.2012.

Sivun yläosaan